Baš kao nekada, samo s prirodnom, biljnom formulama VERM-X protiv glista koje otežavaju živote našim životinjama

Vitamini-za-konje-mačke-pse

9 svibnja, 2020

Verm-X 100% prirodni proizvodi za crijevnu higijenu životinja (čitaj: protiv glista) su proizvodi za unapređenje zdravlja životinja umijesto korištenja pasti i tableta antiparazitika. To su prirodni dodaci koji su napravljeni iz prirodnih, genetski nemodificiranih sastojaka, također odobreni za korištenje na organskim farmama.

Paddocks Farm Partnership Ltd, proizvođač Verm-X proizvoda je jedina tvrtka na svijetu koja je isključivo usredotočena na proizvodnju prirodnih proizvoda za crijevnu higijenu za životinje. To je njihovo usko područje i sve njihova financiranja istraživanja su usmjerena na povećanje broja i različitih vrsta učinkovitih Verm-X proizvoda.

Paddocks Farm Partnership su dobitnici mnogih nagrada za svoj rad na proizvodnji prirodnih proizvoda za podršku dobrobiti životinja, uključujući i priznanja od Organic Farmers and Growers i Etičku nagradu od Ethical Company Organisation, te Green Apple Awards za agrikulturu i uzgoj, Somerset Business of the Year nagrada za poduzetništvo, te su potvrđeni od Britanskog udruženja holističkih i prirodnih medicina.

Kada i zašto je razvijen Verm-x?

“Moj prvi korak je bio kontaktiranje Nacionalnog instituta medicinskih travara u Londonu koje me informiralo o tome da su prije farmakoloških lijekova obično korištene biljke za uzgoj životinja za poljoprivredu. Zatim sam počeo raditi s predsjednikom instituta kako bi pronašli prikladne biljne recepte za učinkovito uklanjanje glista, koje smo brendirali pod imenom Verm-X. Od tada, u idućih 14 godina, Verm-X je razvijan kroz brojne formule i oblike kako bi pokrio široki broj različitih vrsta životinja,” Philip Ghazala, vlasnik i direktor Verm-X, objašnjava kako je razvijen vodeći prirodni proizvod za crijevnu higijenu.

Stvorena je prirodna alternativa

“Započeo sam s Verm-X 2000 godine, nakon što sam proveo prethodnih 12 godina u razvoju dodataka prehrani za natjecateljske konje. Tijekom tih 12 godina, postao sam svjestan rastućeg negativnog publiciteta oko korištenja nekih redovitih farmakoloških proizvoda kao što su antibiotici i lijekovi protiv glista, posebice na području otpornosti. Odlučio sam istražiti kako se razvilo tretiranje životinja protiv glista i otkrio sam da prije 1930. nije gotovo uopće bilo petrokemijskih i farmaceutskih proizvoda (paste, tablete antiparazitiki), što me natjeralo da se zapitam što se zapravo koristilo prije tog vremena.” Svoje poslanstvo tako vide u radu na iskorjenjivanju umjetnih kemikalija. Prije nego se počelo koristiti umjetne formule, postojali su samo prirodni sastojci. Sami kažu, da ne rade ništa novo. Jednostavno nude uzgajivačima životinja priliku da koriste pristup koji je prošao test vremena – mnogo prije uvođenja ljudski proizvedenih alternativa kao što su paste, tablete antiparazitiki.

Verm-X proizvodi su vrlo ukusne formule, jednostavne za korištenje, sačinjene od 100% prirodnih aktivnih sastojaka za kontrolu crijevne higijene dok su nježna za crijeva i probavni sustav. Stoga može pružati aktivnu kontrolu tijekom cijele godine. Kao sa svim prirodnim sastojcima, moguće je da će biti potrebno nekoliko dana nakon davanja proizvoda Verm-X da dosegne svoju punu učinkovitost, pa je vrlo važno slijediti upute za davanje.

Možda vam se svidi i …

Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude...?

Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

Call Now Button