Pravila o sigurnosti podataka- ukratko

 • Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke.
 • Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti nekoj trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
 • Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

Pravila o sigurnosti podataka- detaljno

Jamčimo da će tvrtka Tetraktis d.o.o. poštivati Vašu privatnost, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (ZOZP, N.N.103/03) u Republici Hrvatskoj. Jamčimo visoku sigurnost zaštite Vaših podataka te ćemo iste koristiti samo u procesu obrade Vaše narudžbe i mogućeg prikazivanja naših proizvoda i usluga. Za naše poslovanje, prikupljamo podatke koje nam svjesno ostavljate korištenjem naše web-stranice (primanje elektroničke pošte, odgovaranje na ankete ili ispitivanje naših stručnjaka). Vaši osobni podaci su obično:

 • Ime i prezime,
 • Adresa za račun i dostavu i
 • Kontaktni podaci (e-mail i telefon)

Bez Vašeg pristanka nikada nećemo dati, iznajmiti ili razmijeniti Vaše podatke s trećom stranom. Podatke ćemo proslijediti samo kurirskoj službi. Uvijek nas možete obavijestiti da prestanemo koristiti Vaše osobne podatke. Za istinitost podataka isključiva odgovornost je na Vama. Naravno, uvijek možete pogledati ili promijeniti svoje podatke. Čuvat ćemo Vaše podatke dok god je potrebno kako bismo Vam mogli slati proizvode, ili koliko je zakonski dozvoljeno. Otkriti ćemo Vaše podatke ako tako naredi sud ili neka druga nadležna institucija. www.vitaminizakonje.com web-stranica može sadržavati poveznice na web-stranice koje nisu u našem vlasništvu. Navedene poveznice su na stranici za Vaše informiranje i nismo odgovorni za njihov sadržaj ili njihova pravila o zaštiti podataka. Zbog Vaše sigurnosti, preporučamo da provjerite njihova pravila zaštite podataka prije slanja svojih osobnih podataka. Za bilo kakva pitanja o sigurnosti podataka, kontaktirajte nas.

Maloljetnici

Savjetujemo svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu kako sigurno i odgovorno koristiti svoje osobne podatke na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke bez dopuštenja roditelja ili staratelja. Nikada neće namjerno prikupiti podatke od maloljetnika i iskoristiti ih na bilo koji način, ili ih otkriti trećoj osobi bez dopuštenja osim ako zakon nalaže drugačije.

Također zahtijevamo da maloljetnici ne kupuju niti sudjeluju u drugim pravnim poslovima u odnosu na naše proizvode i usluge bez suglasnosti roditelja ili zakonskog skrbnika. Ne želimo primati osobne informacije direktno od maloljetnika, no ponekad se ne može odrediti dob osoba koje u takvim poslovima sudjeluju ili daju osobne podatke. Ako nam maloljetnik ipak dostavi osobne podatke bez pristanka roditelja ili zakonskog staratelja, molimo roditelje ili staratelje da nas o tome obavijeste da bismo uklonili te informacije.

Zadržavamo pravo ažuriranja uvjeta poslovanja u bilo kojem razdoblju i bez informiranja treće strane, a ažuriranje će biti primjenjiva samo na podatke pristigle nakon ažuriranja pravila, Informacije o važnim promjenama će biti objavljene na našoj web-stranici..

Uporaba kolačića

Prema uobičajenoj praksi za gotovo sve profesionalne web-stranice, ova stranica koristi kolačiće, male datoteke koje se učitavaju na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaše iskustvo pregleda. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i zašto ponekad trebamo pohraniti ove kolačiće. Također ćemo s Vama podijeliti kako možete spriječiti ove kolačiće od pohrane na Vašem računalu, međutim, to može dovesti do otežanog korištenja ili nemogućnosti korištenja određenih elemenata i funkcija stranica.

Za više općenitih informacija o kolačićima provjerite članak na Wikipediji o HTTP kolačićima…

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz mnogo razloga opisanih ispod. Nažalost, često nema standardnih mogućnosti s tehnološke strane uz pomoć kojih bi se mogli onemogućiti kolačići bez da se utječe na funkcionalnost stranice i mogućnosti koje ista nudi. Preporuča se da ostavite uključene sve kolačiće ako niste sigurne trebate li ih ili ne, kako biste bili sigurni da ih koristite u slučaju da trebate neku od usluga za koju se koriste.

Onemogućavanje kolačića

Možete onemogućiti postavljanje kolačića prilagodbom postavki svog preglednika (provjerite upute na svom pregledniku kako to učiniti). Imajte na umu da onemogućavanjem kolačića utječete na funkcionalnost ove i mnogih drugih web-stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića će obično dovesti i do onemogućavanja određenih funkcija ove web-stranice. Stoga se preporuča da ne onemogućavate kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

Ako otvorite račun kod nas, koristiti ćemo kolačiće za upravljanje procesom prijave i općenite administracije. Ovi kolačići će se obično izbrisati nakon odjave, međutim, u nekim slučajevima mogu ostati na Vašem računalu kako bi zadržali Vaše željene postavke stranice i nakon što se odjavite.

Koristimo kolačiće kada ste prijavljeni kako bismo zapamtili već samu tu činjenicu. To Vam omogućuje da se ne morate svaki put prijaviti kada posjetite novu pod-stranicu. Ovi kolačići se obično brišu ili čiste nakon što se odjavite, kako bi osigurali da zaštićenim pogodnostima i područjima stranice možete pristupiti samo kada ste prijavljeni.

Ova stranica nudi bilten ili uslugu pretplate na elektroničku poštu, a kolačići se mogu koristiti kako bi zabilježili jeste li već registrirani i trebaju li Vam prikazati određene obavijesti koje bi mogle biti valjane samo za korisnike koji jesu ili nisu pretplaćeni.

Ova stranica nudi e-commerce ili usluge plaćanja i pojedini kolačići su ključni kako bi osigurali da se Vaša narudžba prenosi između stranica kako bismo je mogli pravilno obraditi.

Kada šaljete podatke putem formulara kao što su oni koji se mogu pronaći na stranicama kontakta ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti kako bi se zabilježili Vaši korisnički podaci za buduću korespondenciju.

Kolačići trećih strana

U posebnim slučajevima koristimo kolačiće od povjerljivih trećih strana. U sljedećem poglavlju se detaljno opisuje koje kolačiće trećih strana možete pronaći na ovoj stranici.

Ova stranica koristi Google Analytics koje je jedno od najraširenijih i najpovjerljivijih rješenja na internetu za prikupljanje informacija koje nam mogu pomoći u razumijevanju kako koristite stranicu i načine na koje možemo poboljšati Vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu bilježiti stvari kao što su, koliko dugo vremena provodite na stranici i stranice koje posjećujete, kako bismo mogli nastaviti proizvoditi koristan sadržaj.

Za više informacija o kolačićima Google Analytics, provjerite službenu stranicu Google Analytics.

Povremeno testiramo nove mogućnosti stranice i radimo suptilne promjene u načinu na koji se stranica prikazuje. Kada još uvijek testiramo nove mogućnost, ovi kolačići se mogu koristiti kako bismo osigurali da Vam pružimo neometano iskustvo dok ste na stranici pritom prikupljajući informacije o tome koje optimizacije najviše koriste našim korisnicima.

Obzirom da prodajemo proizvode, vrlo nam je važno da razumijemo statistike o tome koliko posjetitelja na našoj stranici obavi kupovinu i to je također jedna vrsta podatka koju prikupljaju kolačići. To je važno za Vas jer znači da možemo izraditi precizna poslovna predviđanja koja nam omogućuju da pratimo naše oglašavanje i troškove proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.

Google AdSense uslugu koristimo za prikazivanje oglasa koji koriste DoubleClick kolačić kako bismo Vam pružali relevantnije oglase putem interneta i ograničili broj puta koliko Vam je prikazan pojedini oglas.

Za više informacija o Google AdSense provjerite službena Google AdSense ČPP o privatnosti.

Tvrtka Tetraktis d.o.o. koristi Cartfox za slanje elektroničkih poruka pojedincima (SMS, aplikacije za instant poruke, e-mailovi). Politika privatnosti Cartfoxa i informacije o pružatelju Cartfoxa dostupni su ovdje. Voditelj obrade upravlja osobnim podacima zajedno s pružateljem Cartfoxa.

Osobni podaci koji se obrađuju unutar Cartfoxa uključuju:

 • e-mail adresu;
 • telefonski broj;
 • informacije o web stranici ili aplikaciji putem koje je dostavljena e-mail adresa i/ili broj telefona;
 • informacije o slanju poruka:
  • vrsta poruke (SMS, aplikacija za razmjenu trenutnih poruka (vrsta aplikacije), e-pošta);
  • datum slanja;
  • vrijeme slanja;
  • sadržaj poslane poruke (npr. napuštena košarica, obavijest o popustu itd.);
 • informacije o neuručenoj poruci (datum i vrijeme primitka obavijesti o neuručenosti);
 • informacije o izvršenoj radnji (npr. kupnja artikla u napuštenoj košarici, kupnja sniženog artikla i sl.).

Osobni podaci (e-mail, broj telefona) automatski se prenose zajedničkom voditelju obrade, pružatelju Cartfoxa, kada pojedinac ostavi podatke na web stranici ili unutar aplikacije voditelja obrade.

Pravna osnova za obradu osobnih podataka pri korištenju Cartfox servisa je:

 • privola pojedinca (za primatelje koji su pristali na primanje poruka); 
 • legitimni interes voditelja obrade (za primatelje koji nisu pristali na primanje poruka).

Svaka primljena poruka sadrži jednostavne upute za otkazivanje pretplate. Otkazivanjem pretplate primatelj odjavljuje samo primanje Cartfox poruka. Ako se želite odjaviti sa svih komunikacijskih kanala koje šalje voditelj obrade, možete nas kontaktirati na sales@dfvu.org

Svrha obrade osobnih podataka unutar Cartfoxa je potaknuti primatelje na kupnju proizvoda ili usluga na web stranici ili u aplikaciji voditelja obrade ili provjeriti njihovu spremnost na sklapanje ugovora (npr. u slučaju poruka o napuštenoj košarici). 

Osobni podaci prikupljeni unutar Cartfoxa ne otkrivaju se trećim stranama (osim zajedničkog voditelja obrade, pružatelja usluga Cartfoxa) i voditelj obrade nema pristup istima. Unutar Cartfoxa, voditelj obrade može pristupiti samo izvješćima koja uključuju skupne i time anonimne podatke (npr. broj poslanih poruka, broj kupnji putem poslanih poruka itd.).

Osobni podaci obrađeni unutar Cartfoxa ne prenose se u treće zemlje ili međunarodne organizacije, što znači da se ne prenose niti izvoze izvan područja država članica Europske unije.

Informacije o razdoblju čuvanja osobnih podataka koji se obrađuju unutar Cartfoxa, o zaštiti takvih osobnih podataka te o pravima pojedinaca u vezi s njihovim osobnim podacima dostupne su u Politici privatnosti i zaštite osobnih podataka CARTFOX-a. Za više informacija kontaktirajte jih na sales@dfvu.org ili službenika za zaštitu podataka iz JK Group d.o.o., Stegne 27, 1000 Ljubljana, na kontakte: dpo@jkgroup.si, + 386 (0)590 91 794.

Neki partneri se oglašavaju u naše ime, a kolačići za praćenje takvih partnera jednostavno nam omogućuju da provjerimo jesu li naši korisnici stigli na stranicu s jedne od stranica naših partnera kako bismo ih mogli propisno nagraditi i gdje je primjenjivo, dopustiti našim parterima da Vam omoguće bonus za koji su ovlašteni, prilikom Vaše kupovine.

Više informacija

Nadamo se da Vam je ovo pomoglo razjasniti stvari i, kako je bilo ranije spomenuto, ako postoji nešto o čemu niste sigurni je li Vam potrebno, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da su Vam potrebni za jednu od mogućnosti koje koristite na stranici. Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati.

Naša stranica je : https://vitaminizakonje.com.

Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude…?

Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

Call Now Button