OPĆI UVJETI POSLOVANJA

 

Predlažemo da kupac prije početka korištenja internet trgovine pažljivo pročitate daljni tekst “Opći uvjeti poslovanja i korištenja internet trgovine” na ovoj stranici, koji uređuje poslovni odnos između tvrtke Tetraktis d.o.o. i kupcem.

 

Kupac predajom narudžbe za kupovinu odabranih proizvoda na našoj Internet stranici https://vitaminizakonje.com te davanjem osobnih podataka, pristaje na naše opće uvjete sudjelovanja i kupovine te se s njima u potpunosti slaže. Internet  trgovina je slobodno dostupna putem Interneta. U Internet trgovini  predstavljeni su naši proizvodi, detaljne informacije i cijene proizvoda (redovne cijene i akcijske cijene).

 

vitamini-za-konje-com

Cijene, narudžbe i plaćanje

Naručeni proizvodi će biti poslani u najkraćem mogućem roku – najduže tri radna dana; nakon zaprimanja narudžbe i u posebnim slučajevima do 21 dana, o čemu ćete biti obaviješteni. TETRAKTIS ni u kojem slučaju ne snosi odgovornost za produljenje roka u kojem su proizvodi poslani. Dakle, u slučaju da su naručeni proizvodi raspoloživi, o tome ćete biti obaviješteni, te ćemo dogovoriti o vremenu dostave.

Proizvodi se šalju putem kurirske službe Overseas, DPD, GLS ili Hrvatske pošte na željenu adresu, koja se upisuje u podatke o kupcu i prilikom slanja Vaše narudžbe (adresa dostave).

Dostava se naplaćuje 6,30 eur sa PDV-om za narudžbe manje od 80 eur

Za narudžbe iznad 80 eur troškove dostave i pakiranje krije tvrtka Tetraktis d.o.o. i za vas je ta usluga besplatna, ako je pošiljka lakša od 10kg. Za narudžbe iznad 80eur i teže od 10kg se naplaćuje dodatak za teže pošiljke kao što slijedi:

– od 10-20kg naplaćuje se 3,5 eur

– od 20-30kg naplaćuje se 4,99 eur

– od 30-40kg naplaćuje se 9,99 eur

Za pošiljke teže od 40kg molimo pošaljite upit za izračun.

Primamo plaćanje putem Paypal-a, Stripe za kreditne kartice, općom uplatnicom ili internet bankarstvom (plaćanje po predračunu) ili gotovinom po pouzeću. Dakle, ako odaberete plaćanje gotovinom po pouzeću, morati ćete platiti gotovinom.

Za plaćanje po predračunu je potrebno oko 2 radna dana, da se uplata vidi na našem bankovnom računu. Proizvodi se šalju po zaprimanju uplate. Za plaćanje po predračunu ili bilo koja druga pitanja vezana uz plaćanje, molimo da nas kontaktirate.

Tetraktis d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako postoji sumnja u prijevaru, ako pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.

Tetraktis d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako nije moguće kontaktirati kupca.

Tetraktis d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa nepostojeća ili se iz danih podataka ne može dostaviti proizvod na tu adresu.

Tetraktis d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.

ODGOVORNOST TVRTKE, REKLAMACIJE I PRITUŽBE

Ulažemo mnogo truda kako bi naša stranica sadržavala točne informacije. Nažalost, ne možemo jamčiti za istinitost informacija, niti preuzimamo bilo kakvu odgovornost za moguće pogreške na našoj web-stranici. Sve reklamacije i pritužbe na naše poslovanje molimo pošaljite putem elektroničke pošte info@tetraktis.si ili pošaljite poštom na adresu Tetraktis d.o.o., Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto. Telefonskim putem rješavamo samo sitne pritužbe i reklamacije. Sve reklamacije i pritužbe na kurirsku službu DPD, GLS, Overseas ili Hrvatsku Poštu, kao što su oštećeni proizvodi tijekom transporta, treba uručiti Vašem dostavljaču i informirati nas putem elektroničke pošte na info@vitaminizakonje.com


Nadoknada štete od stranE kurirske službe

Vršimo brzu (1-3 dana) i pouzdanu dostavu (vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi).

Ako ste zaprimili proizvode putem GLS, Overseas, DPD-a ili Hrvatske Pošte i primijetili ste da su oštećeni, nedostaju ili ste primili otvoreno pakiranje, možete javiti nam štetu. Štetu trebate prijaviti unutar 7 dana od zaprimanja proizvoda na adresu elektroničke pošte info@vitaminizakonje.com ili putem telefona na 099 25 77 039. Također trebamo fotografije štete, broj pošiljke i izvješće o samoj šteti.

Ako niste zadovoljni zaprimljenim proizvodima, možete nam ih vratiti u originalnom pakiranju, nekorištene i neoštećene unutar 8 dana na našu adresu: Tetraktis d.o.o., Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto. Preporučamo da koristite kurirsku službu koja ima mogućnost praćenja pošiljaka i da pravilno zapakirate proizvode (koristite originalno pakiranje ili slično). Troškove dostave uvijek snosi pošiljatelj, osim ako je drugačije dogovoreno. Ne prihvaćano proizvode na koje je potrebno platiti otkupninu.

U svakom slučaju možete nam se obratiti sa svojim problemom i mi se budemo potrudili u njegovom rješavanju.

Pravila o sigurnosti podataka

Jamčimo da će tvrtka Tetraktis d.o.o. poštivati Vašu privatnost, sukladno odredbama Zakona o zaštiti podataka (ZOZP). Jamčimo visoku sigurnost zaštite Vaših podataka te ćemo iste koristiti samo u procesu obrade Vaše narudžbe i mogućeg prikazivanja naših proizvoda i usluga. Za naše poslovanje, prikupljamo podatke koje nam svjesno ostavljate korištenjem naše web-stranice (primanje elektroničke pošte, odgovaranje na ankete ili ispitivanje naših stručnjaka).

Više o pravilima zaštite osobnih podataka i uporabi kolačića pročitajte OVDJE  Za bilo kakva pitanja o sigurnosti podataka, dostupni smo na našem kontaktu.

Zadržavamo pravo ažuriranja uvjeta poslovanja u bilo kojem razdoblju i bez informiranja treće strane, a ažuriranje će biti primjenjiva samo na podatke pristigle nakon ažuriranja pravila, Informacije o važnim promjenama će biti objavljene na našoj web-stranici.

Uvjeti su usvojeni 1. lipnja 2008., posljednje ažuriranje 12. 10. 2023.

Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude…?

Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

Call Now Button