Zašto Verm-X?

Jednostavno –  jer je prirodan i nježan do probave životinja!

Prikazujemo 1–4 od 10 rezultata

Verm-X je 100% prirodna formula

Verm-X  pomaže u održavanju svih aspekata crijevne higijene dok je istovremeno nježna prema crijevima i probavnom sustavu životinje. Proizvod je prvotno pušten u prodaju za konje 2002. godine, iz ljubavi prema konjima. Briga oko količine kemikalija koje se svakodnevno daju dovela je do stvaranja ovog sveobuhvatnog proizvoda u suradnji s nekim od najboljih medicinskih prerađivača bilja na svijetu. Tako su nastale uspješne formule za konjekrave, perad, pse, mačke, zečeve, kuniće, hrče, ovce, koze, svinje, patke, ptice za lov i u kavezu, ljame i alpake, divlje ptice, divlje svinje, jelene, antilope, orikse i gmazove.

Verm-X prolazi temeljite procese istraživanja, razvoja, proizvodnje i pakiranja prije transporta do trgovine. Iznimno su ponosni na svoje visoke standarde kao i visoke standarde tvrtki s kojima surađuju. Verm-X se također uvijek ponosno lovio u koštac s promjenama i stalnom nadogradnjom.

ZAŠTO ODABRATI VERM-X?

Uz rastuću brigu oko posljedica uzimanja određenih dodataka prehrani, pogledajte razloge za korištenje ovog potpuno prirodnog proizvooda.

Neučinkovitost je stvar prošlosti

Biljke koje se koriste u proizvodima, koriste se u biljnoj medicini stoljećima, a još uvijek nema zabilježenih slučajeva u kojima nisu bile djelotvorne. Saznanje da će proizvod biti učinkovit svaki put kad ga koristite pruža sigurnost koja je prestala postojati kod proizvoda koje proizvede čovjek.

  Verm-x-protiv-unutrašnjih-parazita

  Formula kojoj možete vjerovati!

   

  equine-america-dodaci-prehrani-za-konje

  Sveobuhvatna zaštita

  Verm-X ima formule dostupne za različite vrste životinja u mješavinama koje su učinkovite i lako se primjenjuju.

  Biljne mješavine su dostupne za konje, krave, perad, pse, mačke, zečeve, kuniće, hrčke, ovce, koze, svinje, patke, ptice za lov i u kavezu, ljame i alpake, gmazove, divlje ptice, divlje svinje, jelene, antilope i orikse.

  S DUGIM ROKOM TRAJANJA

  Svi proizvodi su pakirani svježi na licu mjesta, što znači da imaju rok trajanja od minimalno dvije godine na polici (u pravilnim uvjetima čuvanja). Ne samo da ga možete koristiti duže vrijeme već možete i iskoristiti bolju cijenu koja se nudi za veća pakiranja.

  Potpuna kontrola

  Verm-X je razvijen kao jedinstveni proizvod za kontroliranje probave, a upravo je u toj ulozi vrlo učinkovit. To doduše ne znači da ne možete proizvod koristiti zajedno s uobičajenim proizvodima, jer je njegova uporaba i dalje u potpunosti sigurna, a ujedno je to i sjajan način da se smanji korištenje umjetnih kemijskih proizvoda. 

  Na slici su proizvodi u starom izdanju tj. starom dizajnu embalaže.

  Equine America dodaci prehrani za konje

  Nježno djelovanje

  Proizvod djeluje s prirodnim bioritmom, što znači da ne izbacuje sve štetne sastojke iz sustava odjednom, već kroz period od 21 dana u kojem postaje potpuno učinkovit. Ovaj prirodni slijed omogućava da proizvod bude mnogo nježniji za crijeva i probavni sustav životinja.

  Postoje tri verzije Ukusnih poslastica

  Verm-X tekuća mješavina i mješavina u prahu omogućuju da se proizvod lako ubaci u prehranu i vodu. Uz uvođenje proizvoda u peletima za neke vrste, mješavina nikada nije bila lakša za primjenu. Dnevne poslastice za pse i mačke su  dvije najpopularnije vrste.

   equine-america-dodaci-prehrani-za-konje

   Zlatna tišina!

   Proizvod je siguran za korištenje za životinje u gestaciji, idealan za starije životinje i za životinje koje se natječu.

   Protiv-glista-kod-pasa

   ZDRAVE ŽIVOTINJE = SRETNI VI

   Biljke koje se koriste u proizvodu Verm-X su primarno odabrane zbog svojih učinkovitih svojstva kontrole, ali nude i brojne druge pozitivne učinke na zdravlje. Mješavina biljaka je iznimno blagotvorna za zdravlje crijeva i sadrži svojstva za pročišćavanje krvi.

   Prikazujemo 1–4 od 10 rezultata

   Iskustva naših kupaca

   Proizvode od Equine America koristim već 5 godina na svim konjima. Skoro sve proizvode sam vec koristila. I favoriti su mi svi proizvodi koje sam probala.

   Teško mi je istaknuti samo neke jer sam sa svim proizvodima imala pozitivna iskustva. Konjima su bili ukusni i uvijek sam ponovno naručila ukoliko bi mi trebali.

   Ali evo najčešće koristim CortaflexVentilatorAirwaysPro Gut BalancerEmune itd. Svi proizvodi su bili dobra potpora i pomoć mojim konjima. Bio to Cortaflex za zglobove, Ventilator za dišne puteve ili Emune za imunitet itd. 

   “Svi proizvodi od Equine America su bili dobra potpora i pomoć mojim konjima.”

   Nikolina Bijelic, vlasnica ranča sa 5 konja i 2 ponija

   Internetnu stranicu sam odkrila kad sam trazila proizvod Cortaflex za pse, za koji sam čula od veterinarke. Pas mi se skroz oporavio uz koristenje ovog proizvoda. Prije nije mogla celjust otvoriti, a ni hodati po stepenicam.

   U web dućanu su jako usluzni, brzi na odgovoru i imaju vrhunske proizvode koji stvarno djeluju! Ja vas svakako uvijek preporučim svojim prijateljima.

   Pas mi se skroz oporavio uz koristenje Cortaflexa.

   Jelena Johannessen- vlasnica stafordice

   Proizvode LamigardAirways koristim već dva mjeseca na jednom konju.

   Nakon predpisanog tretmana mojem konju je bolje u kopitima i ne kašlje.  Everyday Vitamin & Mineral dodatak odlično djeluje na cijelo tijelo konja, za mjesec dana se vidi poboljšanje. Isplati se. 

   Web shopu dajem čistu 5 s  obzirom na asortiman, uslugu, cijenu i brzinu dostave. Odlično! Sviđa mi se vaša stranica i precizna objašnjenja prirodnog načina življenja i liječenja životinja. Vrlo rado ću surađivati s vama.   

   “Sviđa mi se vaša stranica i precizna objašnjenja prirodnog načina življenja i liječenja životinja. 

   Mladen Dvorski- ljubitelj konja, jahanje u slobodno vrijeme

   Već godinu dana i 6 mjeseci redovito koristim Hoof balm i Kentucky joint za svoju kobilu.

   A moja trenutačna favorita su Derma gel i Hoof balm zbog velike učinkovitosti i izrazito vidljivim rezultatima u lijecenju gljivica u kopitu  nakon korištenja proizvoda.

   Odlični proizvodi i isto tako web-shop!

   “U liječenju gljivica u kopitu smo bili zadovoljni zbog izrazito vidljivih rezultata i velike učinkovitosti sa proizvodima Hoof balm i Dermagel od Equine America!”

   Ira S. P. –natjecatelj u preponskom jahanju

   Od prijateljice sam saznala za Equine America proizvode prije skoro 6 godina. Proizvode koristim na 2 konja s navikularnim sindromom i jos nekim problemima sa zglobovima. Cortavet nekad (daleko najbolji proizvod na trzistu, na konjima se vidjela ocita razlika kad su ga dobivali) a sada Cortaflex Superfenn i Buteless Super strength. To koristim za svoja 2 konja za odrzavanje. Pomogne im da se bolje osjecaju i manje su ukoceni u radu. Moram reći, da je sve vrhunski!

   “Sve je vrhunski!”

   Antea R.- natjecateljica se sa svojim konjem u preponama

   Slučajnim istraživanjem na internetu sam pronašla ovu stranicu i Equine America proizvode za konje.

   Oko godinu dana već jih koristim, Airways prašak za jednog konja koji ima problema s disanjem. Ovaj mjesec doduše smo uzeli Ventilator budući da u trenutku narudžbe nisu imali Airways na zalihi.

   Airways prašak predivno miriši i vidno je pomogao našem konju, diše lakše i dublje. Odlična usluga, a proizvod stigne u roku od jednog dana.

   “Odlična usluga, a proizvod stigne u roku od jednog dana.”

   Nikolina V. sa suprugom- vlasnici peteročlane obitelji lipicanaca

   Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

   Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude...?

   Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

   Call Now Button