Zašto Cortaflex?

Jer je puno više od samog glukozamina i kondroitina!

Kako Cortaflex djeluje?

Kondroitin i glukozamin se proizvode prirodnim putem, u tijelu, i pomažu u obnovi i održavanju tkiva zglobova.

Hrskavica zgloba nije izravno povezana s krvnim žilama, pa svi hranjivi sastojci koji su potrebni za zdravlje hrskavice moraju biti dovoljno mali da mogu proći kroz stanične stjenke i pomoći tkivu zgloba.

Cortaflex za pse i konje je baziran na teoriji da manje molekule lakše mogu proći kroz stanične stjenke od većih. Stoga, inovativan Cortaflex sadrži ključne aktivne izolate kondroitina i glukozamina, koji pružaju tijelu i hranjive sastojke i poticaj na vlastitu proizvodnju kondroitina i glukozamina.

Cortaflex i hijaluronska kiselina (HA)

Ojačan hijaluronskom kiselinom (HA) za još veći utjecaj na zglobove, posebice oni koji su pretrpjeli značajno trošenje. 

HA ključni glikozaminoglikan (GAG), je glavni sastojak sinovijalne tekućine, koja je ključna za pružanje lubrikacije za zglobove (podmazivanju zgloba)  te opskrbu hrskavice hranjivim sastojcima i djeluje kao amortizer.

Hijaluronska kiselina se tradicionalno dobiva iz kolagena tipa II koji se nalazi u krijesti pijetla, i ima molekularnu težinu do šest milijuna daltona.

ZAŠTO HRANITI CORTAFLEX-OM?

Trošenje zglobova je normalna pojava koja se prirodno pojavljuje s godinama, ali naše pripitomljavanje konja (takmičenja) je povećalo pritisak na zglobove rezultirajući razvojem bolesti koji su najčešći uzrok šepanja i najčešći razlog zbog kojeg konji prestaju biti aktivni. Hranjenje dokazanim dodatkom za zglobove kao što je glukozamin može se postići ravnoteža i podrška za zdrave zglobove.

Cortaflex-najbolji-glukozamin-za-pse

Često postavljena pitanja

Kondroitin ili Glukozamin? Oboje? Ili Cortaflex?

Smatra se da kondroitin i glukozamin potiču stanice zglobova da proizvode tekućinu zglobova (sinovijalnu tekućinu koja služi kao ublaživač) bolje kvalitete i okruženje hrskavice da pomažu u sprečavanju oštećenja zglobova.

Cortaflex za pse i konje je učinkoviti dodatak prehrani za zglobove jer sadrži ključne rafinirane izolate kondroitina i glukozamina farmaceutske dokazanosti.

Ove manje molekule se lako apsorbiraju u krvotok, gdje se filtriraju kroz kapilare u željene destinacije – zglobove!

Jednom kada ključni izolati dosegnu zglobove, potiču tijelo da proizvodi prirodni kondroitin i glukozamin.

Dodatak pruža i poticaj i hranjive sastojke za prirodno zdravlje zglobova – to je razlika koju čini Cortaflex! 

Cortaflex je klinički dokazan u svijetu konja da poboljšava funkciju zglobova.

  Cortaflex-Equine-America-za-konje

  Kako se Cortaflex za pse i Cortaflex za konje razlikuju od drugih proizvoda s glukozaminom i kondroitinom?

  Cortaflex je više nego samo glukozamin i kondroitin! Molekule glukozamina i kondroitina, čak i u najčišćem obliku, jednostavno su prevelike da bi učinkovito dospjele do tkiva zgloba.

  Umjesto punjenjem Cortaflex-a za konje/pse tisućama miligrama glukozamina i kondroitina, posebno smo stvorili naš proizvod koristeći njihove ključne izolate: glutamin, glutaminsku kiselinu, glicin i prolin.

  Jedinstvena inovativna formula Cortaflex-a omogućava ovim osnovnim sastojcima, uz pomoć MSM-a, da se lakše apsorbiraju u tijelo.

  Koristimo samo farmaceutski provjerene sastojke u Cortaflex-u, pa ste sigurni da ćete dobiti siguran, prirodni i kvalitetan proizvod.

  POSTOJE TRI VERZIJE CORTAFLEX-A – LJUDSKI, PSEĆI TJ.MAČJI I KONJSKI. KOJA JE RAZLIKA? MOGU LI DATI KONJSKI CORTAFLEX SVOM PSU?

  Ovo su osnovne razlike u formulama tri verzije. Konjima su potrebni drugačiji hranjivi sastojci od ljudi i pasa, primjerice konjski proizvod sadrži bakar koji je koristan za konje, ali se ne preporučuje za pse.

  Osim što imaju jedinstvene kombinacije hranjivih sastojaka, ove tri verzije su također spojene tako da budu ukusne za vrstu kojoj su namijenjene!

  Ljudski je u obliku kapsula, pseći i mačji Cortaflex je okusa govedine i jetre; konjski je na bazi lucerne.

  Iskustva naših kupaca

  Proizvode od Equine America koristim već 5 godina na svim konjima. Skoro sve proizvode sam vec koristila. I favoriti su mi svi proizvodi koje sam probala.

  Teško mi je istaknuti samo neke jer sam sa svim proizvodima imala pozitivna iskustva. Konjima su bili ukusni i uvijek sam ponovno naručila ukoliko bi mi trebali.

  Ali evo najčešće koristim CortaflexVentilatorAirwaysPro Gut BalancerEmune itd. Svi proizvodi su bili dobra potpora i pomoć mojim konjima. Bio to Cortaflex za zglobove, Ventilator za dišne puteve ili Emune za imunitet itd. 

  “Svi proizvodi od Equine America su bili dobra potpora i pomoć mojim konjima.”

  Nikolina Bijelic, vlasnica ranča sa 5 konja i 2 ponija

  Internetnu stranicu sam odkrila kad sam trazila proizvod Cortaflex za pse, za koji sam čula od veterinarke. Pas mi se skroz oporavio uz koristenje ovog proizvoda. Prije nije mogla celjust otvoriti, a ni hodati po stepenicam.

  U web dućanu su jako usluzni, brzi na odgovoru i imaju vrhunske proizvode koji stvarno djeluju! Ja vas svakako uvijek preporučim svojim prijateljima.

  Pas mi se skroz oporavio uz koristenje Cortaflexa.

  Jelena Johannessen- vlasnica stafordice

  Proizvode LamigardAirways koristim već dva mjeseca na jednom konju.

  Nakon predpisanog tretmana mojem konju je bolje u kopitima i ne kašlje.  Everyday Vitamin & Mineral dodatak odlično djeluje na cijelo tijelo konja, za mjesec dana se vidi poboljšanje. Isplati se. 

  Web shopu dajem čistu 5 s  obzirom na asortiman, uslugu, cijenu i brzinu dostave. Odlično! Sviđa mi se vaša stranica i precizna objašnjenja prirodnog načina življenja i liječenja životinja. Vrlo rado ću surađivati s vama.   

  “Sviđa mi se vaša stranica i precizna objašnjenja prirodnog načina življenja i liječenja životinja. 

  Mladen Dvorski- ljubitelj konja, jahanje u slobodno vrijeme

  Već godinu dana i 6 mjeseci redovito koristim Hoof balm i Kentucky joint za svoju kobilu.

  A moja trenutačna favorita su Derma gel i Hoof balm zbog velike učinkovitosti i izrazito vidljivim rezultatima u lijecenju gljivica u kopitu  nakon korištenja proizvoda.

  Odlični proizvodi i isto tako web-shop!

  “U liječenju gljivica u kopitu smo bili zadovoljni zbog izrazito vidljivih rezultata i velike učinkovitosti sa proizvodima Hoof balm i Dermagel od Equine America!”

  Ira S. P. –natjecatelj u preponskom jahanju

  Od prijateljice sam saznala za Equine America proizvode prije skoro 6 godina. Proizvode koristim na 2 konja s navikularnim sindromom i jos nekim problemima sa zglobovima. Cortavet nekad (daleko najbolji proizvod na trzistu, na konjima se vidjela ocita razlika kad su ga dobivali) a sada Cortaflex Superfenn i Buteless Super strength. To koristim za svoja 2 konja za odrzavanje. Pomogne im da se bolje osjecaju i manje su ukoceni u radu. Moram reći, da je sve vrhunski!

  “Sve je vrhunski!”

  Antea R.- natjecateljica se sa svojim konjem u preponama

  Slučajnim istraživanjem na internetu sam pronašla ovu stranicu i Equine America proizvode za konje.

  Oko godinu dana već jih koristim, Airways prašak za jednog konja koji ima problema s disanjem. Ovaj mjesec doduše smo uzeli Ventilator budući da u trenutku narudžbe nisu imali Airways na zalihi.

  Airways prašak predivno miriši i vidno je pomogao našem konju, diše lakše i dublje. Odlična usluga, a proizvod stigne u roku od jednog dana.

  “Odlična usluga, a proizvod stigne u roku od jednog dana.”

  Nikolina V. sa suprugom- vlasnici peteročlane obitelji lipicanaca

  Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

  Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude...?

  Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

  Call Now Button