EQUINE AMERICA- pojam za kvalitetu

Vitamini-za-konje-mačke-pse

1 travnja, 2020

Equine America sa zadovoljstvom objavljuje da su postali certificirani članovi sljedećih osiguranja kvalitete:

• UFAS (Universal Feed Assurance Scheme) (AIC shema)

BETA NOPS (zabranjene tvari u prirodi) (BETA shema)

Usklađujući se s tim shemama eksterne revizije, Equine America pokazuje svoju predanost pružanju vrhunskih dodataka prehrani za konje za naše kupce.

OBVEZA KVALITETE EQUINE AMERICA

Equine America (UK) Ltd drži se strogih pravila o sigurnosti hrane za životinje. Proizvodi za prehranu konja proizvedeni su u prostorijama s dozvolom BETA NOPS, koristeći sastojke zajamčene kvalitete pod strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje i u skladu su sa zahtjevima EU i Ujedinjenog Kraljevstva koji reguliraju proizvodnju stočne hrane.

Equine America (UK) Ltd nadgleda prisutnost određenih prirodnih zabranjenih tvari (NOPS) kako je propisano pravilima natjecanja i ostalim povezanim djelovanjima koja su u skladu s BETA NOPS smjernicama. Poštivanje ovih smjernica osigurava minimaliziranje rizika od pojave takvih tvari.

Što je UFAS & BETA NOPS?

UFAS čini temelj europskog zakonodavstva o hrani i hrani za životinje. Shemu revidira i certificira neovisno tijelo za certificiranje, u skladu s međunarodno priznatom normom EN45011.

Kao tvrtka koja je u potpunosti akreditirana od strane UFAS-a, Equine America pruža sigurnost i jamstvo da se pridržavaju visokih standarda kvalitete sastojaka i proizvodnih metoda korištenih u formulaciji naših proizvoda.

Potrošaču UFAS akreditacija znači:

  1. Potpuna izvornost sastojaka – od pakiranog proizvoda do kupnje sirovina.
  2. Uspostavljena zajamčena dobra proizvođačka praksa.
  3. Sastojci zajamčeno nemaju dioksina, bakterija, gljivica i pesticida, unutar granica EU-a.
  4. Nema unakrsne kontaminacije sastojaka.
  5. Nema vanjskog onečišćenja sastojaka.
  6. Zajamčena uporaba samo sirovina od odobrenih dobavljača.
  7. Zajamčeni HACCP plan (globalno priznata kritična kontrolna točka za analizu opasnosti) – koji osigurava prvoklasnu kontrolu kvalitete i ujednačenost proizvodnje.

Zabranjene tvari koje se prirodno pojavljuju (NOPS) mogu se pojaviti u hrani ili dodacima kao rezultat prirodne prisutnosti ili nenamjerne unakrsne kontaminacije tijekom obrade. Sve tvari klasificirane kao NOPS uključene su u definirani popis i uvrštene su u BETA NOPS sheme osiguranja kvalitete. Tvrtke revidirane prema tim shemama rade prema definiranim standardima kako bi pomogle smanjiti rizik od onečišćenja hrane NOPS-om. Tvrtke potpisane za shemu BETA NOPS mogu proizvoditi hranu za konje samo na namjenskoj proizvodnoj liniji bez lijekova kako bi se smanjio rizik od unakrsne kontaminacije.

To se odnosi na sve dodatke proizvedene u Velikoj Britaniji.

Možda vam se svidi i …

Želite uštediti 10 % kod prve kupovine?

Zanimaju Vas novi Equine America proizvodi, popusti, korisni savjeti, posebne ponude...?

Upišite svoje ime i email i kod za popust stiže u Vaš inbox!

Call Now Button